Деси Слава се завърна на сцената. Само преди няколко дни

...
Деси Слава се завърна на сцената. Само преди няколко дни
Коментари Харесай

Деси Слава е неузнаваема

Деси Слава се завърна на сцената. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката заяви, че приключва майчинството и се завръща на сцената. Едва 6 месеца след раждането на дребния Борис Деси реши още веднъж да стартира да пее.

„ Липсвам ли ви вече…? тъй като вие на мен да… “, написа тя в обществените мрежа. Най-доволни от решението на поп фолк изпълнителката останаха нейните почитатели. Те окуражиха певицата.

Според почитателите не е значим външният тип, а гласовите благоприятни условия, а Деси не един път е доказвала, че има такива. „ Ти си една невероятна певица! Имаш благ глас, красавице “, „ Ти си една от дребното, които заслужават в действителност уважението и обичта на публиката “, „ Няма друга като теб! Чакаме с неспокойствие шлагера на лято 2018 “, „ Друга като теб няма, Деска!!! Обичаме те!!! “, „ Крайно време беше да се завърнеш, няма значение по какъв начин изглеждаш, значим е гласът “, бяха единствено дребна част от мненията към фотография, с която Деси заяви, че се завръща на сцената.

Първото присъединяване на певицата след раждането беше през вчерашния ден в София. Днес поп фолк изпълнителката продължава да радва своите почитатели от столицата. Това, което изуми всички фенове на Деси беше нейната съвършена фигура.

Дълго време поп фолк певицата се бореше с непотребните килограми и даже се твърдеше, че е изпаднала в тежка меланхолия, тъй като не може да отслабне. За 6 месеца обаче, може да се каже, че Деси е постигнала същинско знамение и наподобява зашеметяващо.

С гръм и тропот поп фолк изпълнителката се завърна на сцената и остави всички без думи. Някои даже не съумяха да я познаят и се зачудиха това в действителност ли е Деси Слава, написа БЛИЦ. Цяла вечер комплиментите не спираха да валят. Такива поп фолк изпълнителката получи освен до момента в който беше на сцената, само че и в обществената мрежа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР