Деси Слава определено има голям повод да почерпи и да

...
Деси Слава определено има голям повод да почерпи и да
Коментари Харесай

Деси Слава ще става баба

Деси Слава несъмнено има огромен мотив да почерпи и да черпи още дълго оттук насетне, тъй като доста скоро нейният наследник Майки ще я направи млада баба.

Фолкпевицата ще има щастието да гушка първото си внуче, откакто първородният й наследник Майки Вълков разгласи преди броени часове в обществените мрежи, че няма самообладание да стане баща. С неговата половинка Анжела чакат първата си рожба.

Двамата са дружно от няколко години, само че доста скоро ще станат същинско семейство. А фотосесията, която са качили в профилите си в Инстаграм, съумя да развълнува доста, най-много околните им.

" Любовта ражда обич ", е написал 22-годишният Майки под фрагментите, на които приятелката му е с много наедряло коремче. За бъдещата майка Анжела се знае единствено, че е родом от Пловдив и работи като фризьорка.

Дълго време синът на Деси Слава пазеше любовния си живот в загадка, а слуховете го свързваха не с една или две хубавици, само че както наподобява той е намерил точната жена за себе си. Дали двамата с Анжела в този момент мислят и за женитба, единствено времето ще покаже.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР