Деси Слава най-накрая срещна мъжа, който я прави истински щастлива

...
Деси Слава най-накрая срещна мъжа, който я прави истински щастлива
Коментари Харесай

Деси Слава ходела със синини от домашно насилие

Деси Слава най-сетне срещна мъжа, който я прави същински щастлива и няма нищо срещу тя да обикаля клубовете и да пее. Всички предходни нейни сътрудници са били срещу и тя към този момент си мислела, че в никакъв случай няма да срещне подобаващия, до момента в който не се влюбва в Благой.

Първата им среща била в кино, след което се видели още няколко пъти и усетили, че сред тях има привличане. А скоро по-късно разбрали, че не могат да живеят един без различен. Тя не се тормози въобще от обстоятелството, че половинката й е с няколко години по-голям от сина й Майки. Боксьорът е едвам на 22, а изпълнителката на 39, написа Галерия.

Детенцето им Борис също е планувано и дълго чакано.

„ Истината е, че имах гинекологичен проблем. Не беше доста сериозен, само че трябваше да се направи намеса, с цел да мога да забременея обикновено. Процентът това да се случи обаче беше най-малък. По тази причина, когато се случи, за мен беше ненадейно. Дори лекарите ми даваха 1-2 % късмет да стане. Нашето бебе в действителност е Божи подарък. Благой научи, че ще става баща, в Куба, където беше на лагер, на рождения ден на своя татко “, разкрива певицата.

Тя доста желала и момиченце, по тази причина не се изключва шанса да работят и за второ бебе, само че женитба няма да подвигат.

Деси към този момент има един несполучлив брак зад тила си и още едно взаимно общуване, от което пази единствено неприятни мемоари. С ММА боеца Светлозар Савов също се разделиха. Всички желали от нея тя да зареже кариерата си и да стане стопанка.

Най-кошмарната й връзка е с бащата на първия й наследник Майки, който към този момент е на 17 години. Михаил упражнявал върху нея освен душевен, само че и физически тормоз. Двамата се срещнали в неговото заведение в Съединени американски щати, в което тя била поканена като гост-изпълнител. Искрите сред тях пламнали още от първия момент. След като забременяла той посочил същинското си лице и почнал постоянно да й протяга ръка.

„ От време на време ми забиваше по някой пестник, тъй като се съмняваше, че му изневерявам. Друг път ме удряше по главата, тъй като съм била тъпа и елементарна селянка. Вечно бях в цицини и синини. Най-странното беше, че не осъзнавах, че това е физически тормоз. Бях наивна и глупава и имах вяра, че ме обича. Вечер ме пускаше да пея в заведенията, само че преди да изляза, ме удряше с лакът в ребрата. Изкарваше ми въздуха и се смееше, като ми споделяше: „ Нека болката да ти припомня за мен и да не си мислиш за други мъже! “. Веднъж прекали, удари ме доста неприятно и взех решение да избягам “, споделяла е Деси. Въпреки че Майки е бил още бебе, тя си събрала багажа и се върнала в България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР