Деси Слава напълно се е предала пред тлъстините си.Блондинката, която

...
Деси Слава напълно се е предала пред тлъстините си.Блондинката, която
Коментари Харесай

Деси Слава се предаде пред тлъстините

Деси Слава изцяло се е предала пред тлъстините си.

Блондинката, която до напълно скоро минаваше за една от най-сексапилните дами в страната, била на ръба на отчаянието поради наднорменото си тегло.

След 2 години несполучливи опити да го смъкна, тя се е отказала да се бори и просто е спряла да се снима в опит да скрие казуса си от очите на другите, написа Уикенд.

40-годишната звезда към този момент не смеела да се огледа в огледалото. Певицата гони 90 кг и това със страшна мощ заличава имиджа на секси миньонче, с който от много време е привикнала.

Но в случай че до неотдавна тя въпреки всичко се стараеше да съблюдава хранителни режими, надявайки се един ден още веднъж да влезе във форма, в последния месец била вдигнала ръце от всичко и вместо безрезултатно да се пробва да ограничи храната, почнала да се тъпче като за последно, настояват нейни познати. Парадоксът е, че с торта, самун и сладолед Деси се опитвала да бори депресията от това, че е цялостна.

Логично обаче сходна „ терапия “ единствено задълбочава казуса й. Певицата от най-малко 5 години се оплаква от непотребни килограми, само че при започване на 2017 година съумя да поотслабне малко. Веднага по-късно обаче забременя и разгласи, че ще яде, колкото си желае, тъй като по-късно ще се наложи да гладува.

Планът с яденето бе изпълнен, само че концепцията с гладуването по този начин и не стигна до реализация. След като роди дребния си наследник Борис в края на 2017-а, Деси стартира да се закръгля от ден на ден и повече, отлагайки диетите за неопределен срок.

В момента тя просто била оповестила, че не разрешава да й се вършат фотоси и записи, в това число любителски клипчета от нейни участия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР