Деси Слава накара феновете си да се вълнуват много, защото

...
Деси Слава накара феновете си да се вълнуват много, защото
Коментари Харесай

Ето защо Деси Слава е крила цели 10 години това ВИДЕО

Деси Слава накара почитателите си да се вълнуват доста, тъй като пусна видео, което се оказа, че е крила цели 10 години от общественото пространство.

Става дума за клип към песента й „ Войната “, който феновете й могат да видят едвам в този момент. По подигравка, изпълнителката го пуска в обстановка, в която тематиката за войната е изключително сензитивна поради конфликта сред Русия и Украйна.

„ Ровейки из архивите открих видеоклипа към песента „ Войната “, който заснехме през 2014 година на Сейшелите. Тогава по този начин и не ви показах това видео, само че в този момент – близо 10 години по-късно взех решение да го споделя с вас “, написа певицата в профила си.

„ Войната “ е по музика на Деси Слава и Иво Моллов – Гугутката, който прави и аранжимента на песента. Лириката е на Лили Димова. Режисьори на видеоклипа са Костадин Кръстев – Коко и Николай Скерлев.

Какво ли още ще покаже Деси Слава от архивите си, чудят се почитателите на гласовитата русокоска, която напоследък изглежса като нова – доста вталена и доста заредена с положително въодушевление.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР