Деси Слава е поредната родна знаменитост, която е пипнала Ковид-19.

...
Деси Слава е поредната родна знаменитост, която е пипнала Ковид-19.
Коментари Харесай

Ковид-19 застигна и Деси Слава

Деси Слава е следващата родна звезда, която е пипнала Ковид-19. Лошата вест удостовери самата певица пред Блиц. Тя признава, че в началото не е обърнала внимание на признаците и предполагала, че просто е настинала.

" Събудих се след присъединяване с главоболие. До вечерта изгубих усет и подушване. Реших, че е от климатика в колата, защото се качих загрята. Въобще не допусках, че е ковид, до момента в който не прочетох какво е написала Галена, че в действителност има същите признаци като се изключи това, че аз нямах температура. Чувствам се добре, стартирам да си връщам обонянието и усета, температура не съм имала изобщо. Явно признаците протичат друго при всеки човек. Въобще не имах вяра, че може толкоз елементарно да преминеш през това. Много се опасявах от незнайното, преди да ми се случи. Благодарна съм на Бог, че протича толкоз леко при мен. Пожелавам на всички здраве ", споделя звездата пред изданието. 

Деси Слава е единствената инфектирана от фамилията и сега се е изолирала в жилището си. Певицата признава, че няма концепция къде може да се е заразила. Предполага, че това се е случило на някое нейно присъединяване. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР