Деси по принцип не обича да рискува независимо дали става

...
Деси по принцип не обича да рискува независимо дали става
Коментари Харесай

Всички Впериха Поглед! Деси Банова Най-Накрая Разкри Най-Голямата Си Тайна! Бившата Синоптичка Призна, Че Вече 20 Години Е

Деси по принцип не обича да рискува без значение дали става дума за персоналния й живот или за кариерата й. А това, че сега има нова връзка и нова графа е изцяло инцидентно, показа тя в „ Събуди се ” пред Лора Крумова. „ Дори аз самата от време на време не мога да допускам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че когато човек излезе от зоната си на комфорт, тогава се случват хубавите неща ”, показа обичаната на Росен Плевнелиев.

20-те години водене на прогнозата за времето е научило Деси на дисциплинираност. „ Научих се на дисциплинираност. Ставането в 4 през нощта за прогнозата, не е елементарно нещо. Бях канена на редица интернационалните конгреси по тематиките за климата. Това остава измежду главните ми ползи ”, добави още някогашната синоптичка.

Банова сподели още, че не обича да прави промени. „ Аз кардинално не съм рисков човек. Знам, че смяната в множеството случаи е нещо положително, само че ми е мъчно да я направя. ”, показа Деси. Понякога водещата даже се пита дали всичко, което й се случва е сън или действителност.

Деси Банова описа за новото начало в персоналния си живот и в кариерата си

Рубриката на Банова към този момент започва и тя показа първия съумял българин в петък, написа Разкрития.ком. Името му е Александър Рангелов. В неговата автобиография попадат голям брой влиятелни оценки. В утринния блок на Нова видяхме през какво е минал, с цел да стигне до тези триумфи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР