Деси Плевнелиева изрази съгласие, че битката между двамата големи мъже

...
Деси Плевнелиева изрази съгласие, че битката между двамата големи мъже
Коментари Харесай

Деси Банова с много остър коментар за Радев

 Деси Плевнелиева изрази единодушие, че борбата сред двамата огромни мъже в страната - министър председателят Бойко Борисов и президентът Румен Радев, ще продължи до идната година, когато ще има значими избори. Тя обаче акцентира, че точно Радев е почнал войната. Това тя направи в ефира на Нова тв. 

" Този президент е всичко друго, само че не и обединител на нацията. Недопустимо е да излезе с вдигната ръка, стисната в пестник, сподели Деси Плевнелиева, визирайки негативизма на Румен Радев, който непрестанно нагнетява напрежение. Не намирам за обикновено президентът на една страна да желае оставката на премиера и основния прокурор, сподели още тя. Радев единствено би спечелил, в случай че изненада с нещо положително. Досега не сме чули друго с изключение на рецензии към ръководещите. Да даде най-малко работещо решение или да похвали с нещо, тези ръководещи са създали и положителни неща, предложи госпожа Плевнелиева, която посочи, че брачният партньор й Росен Плевнелиев е бил диалогичен, до момента в който е бил на поста.

" Нека не забравяме кой даде старт на всичко това. При полагането на клетвата си Радев даде на парламентарните групи период от една седмица. От ден първи той избра борбата. Няколко пъти Борисов се опита да подаде ръка. Не считам, че мандат на президент или министър председател би трябвало да бъде зависещ на подобен тип борба. Битката при тях би трябвало да е за народа ", сподели още Плевнелиева. Деси Плевнелиева разяснява и тематиката с ковид и ограниченията, предприемани за неговото преодоляване.

" Живеем в забавни времена. Случват се неща, които сме гледали единствено по филмите. За страдание, в суматохата си, хората са подготвени да повярват на доста тайни теории. Лошо е и, че не всички лекари са на една позиция. Ако обаче не имаме вяра на тези у нас, е добре да забележим какво се случва по света. Световни научни центрове като Оксфорд, Харвард и Робърт Кох не може да бъркат. Те изрично споделят, че вирусът е доста заплашителен. Маските и спазването на отдалеченост са от извънредно значение ", сподели Деси Плевнелиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР