Деси Добрева зарадва своите почитатели с едни от най-хубавите си

...
Деси Добрева зарадва своите почитатели с едни от най-хубавите си
Коментари Харесай

Деси Добрева превзе НДК със 100 каба гайди

Деси Добрева зарадва своите фенове с едни от най-хубавите си песни, като изнесе двучасов театър в зала 1 на НДК нощес.

Чаровната певица се постара да показа всяка една от мелодиите по въздействащ метод, като постави начало с осъществяване на "Песен за Райна Попгеоргиева ".

Деси беше подготвила няколко изненади за публиката, а безспорно кулминационната точка бе появяването на 100 каба гайди, отпред с Петър Янев, когато незабелязано всеки един от публиката се придвижи в магията, наречена – Родопи.

Един от специфичните посетители на концерта на певицата беше и Мариус Куркински. Той рецитира част от творбата на Николай Хайтов - "Засукан свят " и това не бе инцидентно определено, защото тази година се навършиха 100 години от рождението на създателя. На 14 ноември в зала 1 на НДК Мариус ще показа новия си филм ( "Засукан свят "), с който ще бъде открит и фестивала "Киноимани ".



За страхотната атмосфера в залата способстваха още македонският виртуоз Джамбо Агушеви и неговият духов оркестър, както и музикантите, с който Деси работи от години, като един от тях е добре познатият китарист Цветан Недялков. Интересен миг настъпи, когато българи и македонци се впуснаха в няколкоминутно надсвирване. И победени нямаше...

Деси Добрева пък се оказа много пъргава и за минути успяваше да се преоблече, като смени няколко красива тоалета, а по традиция, както постоянно прави, по средата на концерта, тя събу високите токчета и продължи да пее боса.

Тя извърши в дует с гост-певицата Мими Николова и песента - "Замълчи, замълчи ".

Малко преди края на концерта Деси сподели пред аудитория за първи път и 8-годишната си щерка – Алина. Майка и щерка изсвириха дружно, пред цялостната зала, една красива мелодия на роял. По всичко наподобява, че дребното момиченце върви по стъпките на мама и геният несъмнено се наследява.

Момчетата и девойките от отбор "Гераците " пък способстваха за спектакъла с доста танци, като финалът на вечерта приключи с едно огромно хоро на сцената и сред редовете в залата, в което се включи всеки един от феновете на хубавата българска музика.

Разбира се, Деси бе извикана от публиката на бис. Певицата извърши последната си ария от концерта - "Лудо младо ", с което зарадва всички в залата. Несъмнено песента в нейно осъществяване звучи повече от въздействащо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР