Деси Добрева, която тази пролет е сред участниците в Като

...
Деси Добрева, която тази пролет е сред участниците в Като
Коментари Харесай

Деси Добрева мечтаела за оперна кариера: Не ме взеха, защото бях кльощава!

Деси Добрева, която тази пролет е измежду участниците в „ Като две капки вода ”, е непораснало дете. Нейното най-любимо развлечение са анимационните фирмчета. Тя може с часове да гледа дивотиите на обичаните си герои и да се смее с глас наедно с щерка си Алина и племенниците си.

Деси знае всички песнички от сериала с Том и Джери. Научила е наизуст и приключенията им. С щерка й Алина постоянно гледат и „ Ну, погоди! ”. 
Да, Добрева в действителност е непораснало дете, само че и от дребна знае да демонстрира мощен темперамент. Тя е третата рожба в фамилията на инженери, само че преди време отстоявала ползите си пред по-големите си брат и сестра. Кака и й батко й все се опитвали да я командват, само че тя не им се подчинявала.
Като дребна Деси мечтаела да стане велика пианистка. В някакъв миг майка й я насочила към пеенето и госпожицата прегърнала концепцията - поискала да е оперна изпълнителка. „ Но не ме позволиха в това изкуство, тъй като бях доста слабичка . Казаха ми да кача 10 кг. и тогава отново да отида ”, усмихва се през днешния ден звездата.

Родителката й я записала в детска музикална школа, а по-късно русокоската приключила учебното заведение по изкуствата „ Добри Христов ” във Варна. Там специалността й била класическото пиано.  Добрева, която има магистърски степени по поп и джаз пеене и музикална педагогика, попаднала в „ Шоуто на Слави ” с кастинг. В състезанието взела участие и Алекс Раева. Щом Дългия ги наел, Деси си споделила, че няма да изкара дълго в шоуто. И фактически – в един миг решила да напусне работата, с помощта на която цяла България научила името й. 

„ Аз съм от хората, които обичат измененията. Дори у дома постоянно пренареждам мебелите. Не ми е конфортно в една и съща конюнктура дълго време ”, споделя тя.  Зарязала Слави, Деси почнала да търси спонсорство, с цел да учи в чужбина. Успяла да замине и приключила влиятелен музикален лицей в Бостън, Съединени американски щати.   С Трифонов Добрева запазила положителни връзки и след раздялата им. Той даже я предложения да взе участие в огромния му концерт с „ Ку-ку бенд ” в „ Арена Армеец ”. 

Певицата се схваща добре и с Алекс Раева, въпреки че двете от дълго време не работят дружно. „ Тя ме дърпаше напред със себе си ”, признавала е тогавашната й колежка, която в последните години се изява като водеща на „ Х Фактор ”.  Деси постоянно е била извънредно амбициозна и проведена, настояват познатите й. Изпълнителката на „ Дос ” не ходела на никое място без дебелия си бележник, в който записвала идните си задания.   „ Вечер нормално не мога да дремя. Като си легна, мисля какво не съм свършила денем. И стартирам да мисля: „ Утре би трябвало да отида еди къде си, да направя това и това, да се обадя на този и онзи… ”, споделяла е Добрева. Тя работи даже през уикендите, а по-голяма почивка си разрешава единствено през август. „ Обичам да употребявам добре времето си ”, признавала е звездата от „ Капките ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР