Деси Банова-Плевнелиева ще представи поредица от ексклузивни интервюта със световно

...
Деси Банова-Плевнелиева ще представи поредица от ексклузивни интервюта със световно
Коментари Харесай

Личности от световна величина говорят пред Деси Банова-Плевнелиева

Деси Банова-Плевнелиева ще показа поредност от извънредни изявленията със международно известни  личности. Журналистът на NOVA участва на Десетия световен конгрес в Баку , отдаден на тематиката „ Светът през днешния ден: Предизвикателства и очаквания “ . В столицата на Азербайджан Деси Банова-Плевнелиева се срещна с президента на Украйна сред 2005 и 2010 година, наследниците на две исторически семейства, трансформирали международната политическа карта, както и с притежател на Нобелова премия. Какво споделиха те пред нея, феновете ще научат в идващите седмици в авторската й графа „ Тук и в този момент “ в съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “.

Още тази събота президентът на Украйна Виктор Юшченко (2005 – 2010 г.) намерено и прочувствено споделя през какво е минал след опита за убийството му през 2004 година, когато лицето му беше обезобразено.

„ Беше доста мъчно. Политическа акция, отравят те, само че не можеш даже да кажеш някому, тъй като никой не желае болен президент. Трябва обаче да продължиш, тъй като без това няма бъдеще “, споделя президентът. Юшченко ще даде отговор и на въпроса дали Путин може да нападне други страни или да натисне копчето за нуклеарно оръжие.

Гледайте извънредните диалози на Деси Банова-Плевнелиева всяка събота в поредицата „ Тук и в този момент “ в предаването „ Събуди се “ по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР