Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За

...
Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За
Коментари Харесай

Да очакваме ли Деси Банова отново на екран?

Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За разлика от огромна част от своите колежки, които слизат от дребния екран единствено за 3-4 месеца и бързат да се върнат в малкия екран, дамата до Росен Плевнелиев е повече от 3 години по майчинство. Зрителите я чакаха да се завърне в Нова тв тази есен. В началото на годината смата тя също беше декларирала, че възнамерява да се появи на дребния екран през септември.

На 1 октомври станаха тъкмо 3 лета от раждането на сина на русокоската Йоан и тя към този момент няма право да си стои у дома. Банова не може да взима неплатен отпуск и би трябвало или да напусне, или да се върне на работа. До момента няма никакви изгледи дамата на Плевнелиев да ни показва още веднъж прогнозата за времето, а и тя самата има по-големи упоритости – да има лично предаване. Липсата на такова предложение може да е повода русокоската да не желае да не желае още веднъж да е работеща жена, само че не е изключено и със брачна половинка й да считат, че тя няма потребност да се труди.

След като стана госпожа Плевнелиева, Деси спря да ни споделя какво ще е времето и стартира да води рубриката " Историите на триумфа ", в които представяше съумелите на Запад българи. Уви, тя бе с много невисок зрителски интерес. Може би това е и повода от Нова дане плануват да я възобновят, а хубавицата не е съгласна на каквато и да била работа. " Определено не са опрели до парите, които ще взима Деси, в случай че се върне на работа и нищо чудно Росен Плевнелиев да избира жена му да върти кухнята, да гледа децата и домашния уют, а той да носи парите в фамилията ", разясниха от обкръжението на звездната двойка.

Преди няколко дни къдрокосата русокоска се появи в Нова тв, само че като посетител в утринния блок. Тя описа какво е да си брачна половинка на президент, само че не обели и дума за кариерата си. Деси призна, че си спомня изявление на Росен Плевнелиев по времето, когато е бил министър на районното развиване. " Още тогава ми направи усещане на образован, мил и харизматичен човек. Направи ми усещане на приближаващ от бизнеса, шлифован в немската школа. Аз също приключих с немски език. После помня конкуренцията му за президент с Меглена Кунева и Ивайло Калфин “, разкри в последното си изявление русокоската и добави, че още тогава е гласувала за него. И загатна, че си го е набелязала за идващ брачен партньор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР