Деси Банова отново ще бъде на екран. Тя ще има

...
Деси Банова отново ще бъде на екран. Тя ще има
Коментари Харесай

Деси Банова навлиза в нов етап от живота си. Синоптичката се завръща в Нова телевизия, но...

Деси Банова още веднъж ще бъде на екран. Тя ще има лична световна графа в " Здравей, България " - " Историите на триумфа с... Деси Банова ", написа Блиц.

Целта й е да покаже, че у нас има доста знаещи и можещи хора, които съумяват да се осъществят и да реализират доста повече от това, за което са мечтали. Темата е доста вдъхновяваща, а поредицата ще показва положителните образци, които ще ни дадат още един мотив за самочувствие като българи -  всеки петък, в утринния блок.

„ Вече имах опцията да се срещна с някои от тези хора, които са били отвън България, почерпили са опит извън, само че са се завърнали, стимулирани да съумяват не другаде, а в България. Аз съм извънредно щастлива и разчувствана от новото начинание и се надявам, показвайки тези почтени образци, да вдъхна малко повече убеденост на всички българи. Убедена съм, че в случай че от ден на ден младежи се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място ”, споделя Деси Банова.

След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и след интернационалното самопризнание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени, Деси Банова стартира нов стадий в професионалното си развиване. Всеки петък в новата си графа тя ще среща феновете на NOVA с млади, изобретателни, интелигентни българи, които макар компликациите са постигнали невероятни триумфи и то точно тук, в родината ни.

Първият посетител в   " Истории на триумфа с Деси Банова " е Александър Рангелов. Той е единствено на 33 години, само че в автобиографията му към този момент попадат голям брой влиятелни оценки, най-ценното от които е премия за нововъведения, персонално връчена му от Илон Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и към този момент може да се похвали с износ на седем континента. Запознайте се с Александър Рангелов и вижте през какво е минал, с цел да стигне до тук – този петък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР