Деси Банова не само е преодоляла страха си да шофира,

...
Деси Банова не само е преодоляла страха си да шофира,
Коментари Харесай

Деси Банова отново шофира след катастрофата

Деси Банова освен е преодоляла страха си да кара , само че и още веднъж е зад кормилото на лъскавия си джип, с който катастрофира при започване на февруари, разбра HotArena .

Въпросният мощен мерцедес, който се отличава от километри поради турскосиния си цвят, известно време бе отвън придвижване, с цел да премине главен ремонт. Т ъй като возилото е сватбения подарък за Деси от Росен Плевнелиев за венчавката им през юни предходната година, те решила, че не желае нова кола поради сантименталната стойност на тази. 

Бившата синоптичка преглътнала неприятния спомен от случая и още веднъж кръстосва столицата с баровскич джип, който коства 150 бона. Докато беше в гараж, тя караше далеш по-скромна и елементарна количка, само че не ползваше услугите на персонален водач, макар нерешителност от случая.

Припомняме, че Деси бе ударена откъм гърба от бус на Цариградско шосе , до момента в който беше зад кормилото на джипа си. Въпреки сериозността на ПТП-то, синоптичката се отърва без съществени контузии. Веднага след случая брачната половинка на експрезидента бе откарана от самия него във ВМА. А след прегледа бе пусната за домашно лекуване.

В продължение на два месеца русокоската избягваше да сяда сама зад кормилото, само че към този момент не била толкоз уплашена. Лично тя карала всяка заран дъщеричката от предходната си връзка до учебно заведение, защото дребната е Йоана от тази есен е в първи клас. Момиченцето е част от малчуганите в влиятелния Италиански колеж, където е и щерката на Николета Лозанова и Валери Божинов, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР