Деси Банова, която наскоро оповести промяната в личния и професионалния

...
Деси Банова, която наскоро оповести промяната в личния и професионалния
Коментари Харесай

Деси Банова: Животът ми вече не е същият!

Деси Банова, която неотдавна оповести смяната в персоналния и професионалния си живот, описа, че животът ѝ към този момент не е същият, написа dir.bg.

Бившата синоптичка, която започва нова графа в утринния блок на Nova TV за съумели Българи, завърнали се в родината, описа по какъв начин актуалният ѝ сътрудник в живота - президентът Росен Плевнелиев, също има сходна орис.

"Той е тръгнал с една счупена лада и безусловно е спал по паркингите. Неговата история е доста показателна от кое място потегля и до каква степен стига с труда си, с упоритостите и знанията си. Той не е знаел немски. Възхищавам му се по какъв начин приказва в този момент. Тормозя го да ми оказва помощ с немския ", показа Банова.

Тя описа, че се тормози да приказва за връзката си него, тъй като медиите преиначават нещата.

"Смятам, че много неща казахме. Това беше доста смела постъпка за човек, който е бил на тази позиция ", описа Банова и добави: "Той искаше да го кажем и аз трябваше да го поддържа. Трябваше истината да излезе от нас. "

По мотив новата графа, която Деси ще води, тя описа в ефира на "Събуди се " при Лора Крумова:

"Дори аз самата от време на време не мога да допускам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че от време на време човек би трябвало да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е елементарно нещо. Бях канена на редица интернационалните конгреси по тематиките за климата. Това остава измежду главните ми ползи. "

"Аз кардинално не съм рисков човек. Знам, че смяната в множеството случаи е нещо положително, само че ми е мъчно да я направя. И в професионален и в персонален проект върша огромна смяна. Сигурно доста хора вършат връзката сред двете неща, само че няма такава. Така се случи. Понякога си споделям: "Това сън ли е? ", съобщи някогашната синоптичка.

"Българинът има ниско самочувствие, а това не би трябвало да е по този начин. Аз на няколко пъти към този момент правя оценка България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жал ми се наложи да вървя в болница в чужбина, само че там е толкоз комплицирана здравната система, че от време на време може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е по този начин ", сподели Банова.

Банова показа, че даже един папарак е аварирал, до момента в който я е следил. Тя паркирала колата си и тръгнала към него, а той тръгнал с висока скорост и блъснал предницата си в бордюр.

Банова сподели, че за положително или за неприятно е станала доста по-обсъждана от преди. Когато щерка ѝ видяла, че майка ѝ и Росен Плевнелиев са на всяка първа страница и корица на списание, дребното момиченце споделило, че не желае да го снимат, тогава Банова си дала сметка, че нещата са доста съществени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР