Деси Банова и Росен Плевнелиев заживяха под един покрив. И

...
Деси Банова и Росен Плевнелиев заживяха под един покрив. И
Коментари Харесай

Влюбените Деси Банова и Росен Плевнелиев заживяха под един покрив


Деси Банова и Росен Плевнелиев заживяха под един покрив. И този път най-коментираната двойка разруши стандартите. Вместо нежната половинка да се придвижи при своя обичан, той се нанесе в жилището й.

В навечерието на Нова година, Росен Плевнелиев събрал багажа си и се нанесъл в наследствения дом на синоптичката, намиращ се в полите на Витоша. Деси Банова предпочела разновидността той да се реалокира при нея.

От поверие синоптичката решила, че е по-добре по този начин, в сравнение с тя да се придвижи в жилището му в „ Резиденшъл парк “, в което до неотдавна той живееше с някогашната си брачна половинка.

Росен Плевнелиев се съгласил, защото за него не е проблем да напусне дома си и да заживее с обичаната жена.

Бившият президент нееднократно е споделял, че борави с астрологични техники и може самичък да си прави хороскоп. Запознати разясняват с подигравка, че евентуално той авансово е пресметнал най-хубавата дата за пренасяне в дома на обичаната му, написа Хот сцена.

Последната клевета към най-обсъжданата двойка гласи, че Росен Плевнелиев е направил предложение за брак на Деси Банова в навечерието на Нова година. Той я помолил да остави на него писането на шансовете за новогодишната баница.

За да е сигурен, че посланието му ще стигне до неговата обичана, той написал едно и същи на всички листчета.

Въпреки, че Деси Банова чака заветното предложение от началото на връзката им, тя не дала отговор незабавно на въпроса му дали ще се омъжи за него.

Блондинката е на мнение, че е по-добре да не избързват. Те не желае след време обичаният й да я упрекна, че е оказала напън върху него.

Засега няма дата за сватбата, защото младоженката към момента не е дала безапелационен отговор на обичания си, добавя изданието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР