Деси Банова е успяла да омае Росен Плевнелиев със специална

...
Деси Банова е успяла да омае Росен Плевнелиев със специална
Коментари Харесай

Популярният Адем ходжа: Събрах с бяла магия Деси и Росен Плевнелиев, нейната майка я поръчва и плати

Деси Банова е съумяла да омае Росен Плевнелиев със специфична бяла магия за обич, която да плени вечно сърцето му, научи HotArena.

Ритуалът е бил осъществен предишното лято от известния Адем ходжа по поръчка на майката на синоптичката - Лиляна . За услугата тя е броила сумата от 10 000 лв..

 

Това разкри пред „ Уикенд ” сподвижник на ходжата, няшумял с гостувания си в куп телевизионни излъчвания. Самият той публично отхвърли да удостовери пред наш кореспондент сензационата новина и сбито разгласи: „ При мен идват всевъзможни – и президенти, и министри. Имена не споделям! Лошо не съм сторил никому ”.

Иначе ходжата обичал да се хвали пред останалите си гости, че е оказал помощ на Деси Банова да замае главата на Плевнелиев и да го върже с брак и дете . Снимките на синоптичката и президента стоят на видно място в приемната в дома му. Когато други клиенти го разпитват идвали ли са, той уточнявал, че не ги познава, само че майката на Банова персонално го посетила и оставила фотосите им.

Не ми сподели имената им, само че незабавно разбрах за кои става дума. Съгласих се да направя бялата магия за безконечна обич, тъй като сред тях по този начин или другояче имаше благосклонности. Отворих Корана, писан им е път дружно. Съгласих се да ги свържа вечно с един обред, който назоваваме „ Бяла брачна магия ”. Взимат се фотосите им, едни специфични муски, косми и от двамата, две дребни монети, които са носели, прави се джоб, и това го поставям под Корана да пренощува 7 нощи. По 3 пъти дневно се бае. Ритуалът е скъпичък - към 10 000 лв. излиза, само че подсигурява, че до 6 месеца влюбените ще създадат решителна стъпка, ще се снабдят с дете и ще вървят към брак ”, разяснявал Адем ходжа.

Амбициозната майка на Деси Банова няколко пъти ходила при него, с цел да се увери, че всичко ще е тъкмо. Тя упорствала за поверителност и прецизирала, че не е уведомила щерка си и бъдещия шурей за самодейността си. Според осведомени обаче не е допустимо Деси Банова да не е била наясно, защото няма по какъв начин майката на синоптичката да се снабди с косъм от някогашния президент и с монета, притежавана от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР