Деси Банова е само от дни с нова фамилия, но

...
Деси Банова е само от дни с нова фамилия, но
Коментари Харесай

Деси Банова Скандално Продаде Сватбата С Плевнелиев

Деси Банова е единствено от дни с нова фамилия, само че към този момент е съумяла да осребри брака си с Росен Плевнелиев. Бившата синоптичка, нараснала във водеща на графа, е сключила договорка с работодателите си от Нова тв, с цел да си подсигурява, че мястото ѝ в медията няма да изстине. Защото нищо не е несъмнено – както оня ден беше младоженка, по този начин на следващия ден може да е някогашна госпожа Плевнелиева, поради пристрастеността на най-богатия ни президент към сватбите и подменянето на съпругите.

Миналата неделя синоптично-политическата женитба най-сетне се състоя, откакто месеци наред булката се заричаше да се омъжи на непозната земя. На бутиковата гала в една от столичните ритуални зали Десислава се врече във безконечна честност на политика с два брака единствено пред неколцина очевидци – майка си, щерка си, синовете на Плевнелиев и кумовете. След което младоженците подписаха и църковен брак в столичен храм. После всички са се прибрали в имението на фамилията във ВИП комплекса „Резиденшъл парк“, където е правена и сватбената фотосесия, издават осведомени. Заради характерното положение на Банова същинското празненство ще се състои наесен, откакто тя роди четвъртия наследник на брачна половинка си.

Въпреки че младоженците икономисали от наличието на доста посетители и 5-степенно меню в ресторант, някогашната синоптичка не била спестовна във връзка с роклята си. От сигурен източник „ Ретро “ научи, че булчинският тоалет на Банова коства 5 хиляди лв. и е дело на известната българска дизайнерка София Борисова, която е фаворитка на родния елит. Тя изготвила модела безусловно за месец, защото Деси оставила изработката на роклята за последния миг, тъй като не знаела какъв брой ще наедрее поради бременността.

Прясната брачна половинка към този момент е по майчинство и се чака да се върне в ефир най-рано към Нова година. Въпреки че поради финансовия безгрижен на брачна половинка си може да си разреши отсега нататък въобще да не работи, русокоската си имала едно мислено. От една страна, въпреки непрекъснато да натяква какъв брой е отегчена от вниманието на медиите и папараците, Банова желала да продължи да се появява по малкия екран, с цел да не изпадне в десета глуха и напълно да изчезне от вестникарските колонки. От друга страна, Деси не желала да изпуска мястото си и заплатата на водеща на рубриката „Истории на успеха“, тъй като не знае какво ще ѝ сервира ориста и дали някой ден няма да ѝ се наложи още веднъж да си изкарва насъщния саминка.

Срещу изискването, че няма да дават рубриката ѝ на друга водеща, новоизлюпената госпожа Плевнелиева се договорила с шефовете си да им подава всички новости към фамилията си и най-много ексклузивитета за неделната ѝ женитба. Според злите езици в малкия екран не било изключено Банова да е прибрала и някой лев, с цел да може Нова да популяризира първа всичко, което касае персоналния и живот с най-богатия президент. Това била и повода от ефира на частната медия русокоската да оповестява по кое време се е сгодила, по кое време е ходила на гинеколог, по кое време се е бракувала, по кое време ще навлезе в третия триместър и най-много – да рапортува настъпването на сюблимния миг: раждането на новия Плевнелиев.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР