Деси Атанасова: Писаха, че съм била от ДС – закриха

...
Деси Атанасова: Писаха, че съм била от ДС – закриха
Коментари Харесай

БСП се оплетоха – внасят сигнал до антикорупционната комисия заради фалшив сайт

Деси Атанасова: Писаха, че съм била от Държавна сигурност – закриха го когато съм била на 11 година
„ Издание за подправени вести и безспорни измислици... Не вярвайте, това не е истина... “

Това е написано с огромни букви най-отгоре на уеб страницата „ Вале Нюз “. „ Медията “ борави с креативен тълкования и нереални сюжети. И не крие това. Липсата на искания за меродавност обаче не попречи обява на „ Вале Нюз “ да плъзне и в други медии, а депутати от Българска социалистическа партия да разгласят, че внасят сигнал до органите, проверяващи корупция поради нея.

„ Внасяме искане до антикорупционната комисия. Искане да ревизира медийната информация за жилищата на Горанов и депутатите от ГЕРБ. Искаме комисията да каже подправена вест ли е “, съобщи пред публицисти социалистът Филип Попов.

Десислава Атанасова е една от „ упрекнатите “, че се шири в 250 квадрата в „ Царско село ”, предоставени ѝ от предприемач.

„ С усмивка ще приказвам за тази подправена вест. Първата обява беше в уеб страницата „ Вале нюз “. Там има подправени вести и измислици. Аз и още сътрудници сме показани като притежатели на жилища, също така и като членове на Държавна сигурност. Когато Държавна сигурност се закрива съм била на 11 година Те бебета ли са вербували. Българска социалистическа партия прекалиха съществено, това ли им е достоверната информация. Защо не ви демонстрираха фиша на Нинова или не ви обясниха междинния пръст на дамата на Божанков “, съобщи Атанасова.

Тя изясни, че всяка година си заявява имуществото.

„ Ако някой от Българска социалистическа партия даде доказателство, че съм стъпвала или живяла в „ Царско село “, си депозирам оставката. В противоположен случай чакам тази на Филип Попов. Явно Българска социалистическа партия са проводници на подправени вести, щом през днешния ден разясняваме този случай “, разгласи тя.

Тя даде и уверение, че не е била част от редиците на Държавна сигурност. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР