Дешон Уотсън е скъсал кръстни връзки по време на тренировка

...
Дешон Уотсън е скъсал кръстни връзки по време на тренировка
Коментари Харесай

Дешон Уотсън със скъсани връзки, Лък също аут за сезона

Дешон Уотсън е скъсал кръстни връзки по време на подготовка и ще пропусне остатъка от сезона в НФЛ. Новобранецът на Хюстън е получил контузията по време на подготовка без да е бил в контакт с различен състезател. В петък куотърбекът ще мине ядрено-магнитен резонанс и в случай че диагнозата бъде доказана следва интервенция и деветмесечен интервал на възобновяване. Заместник на Уотсън в неделя против Индианаполис ще бъде Том Савидж.

„ Жребците” също ще бъдат без огромната си звезда, откакто Андрю Лък бе пратен в листата на контузените. Куотърбекът на Индианаполис претърпя интервенция на дясното рамо през януари, само че получи затруднения по време на рефабилитацията и по този начин и не се появи в игра този сезон. Избор №1 в драфта през 2012 година изведе „ жребците” до край на АФК в третия си сезон, а предишното лято подписа контракт на стойност $140 млн.
Ръководството на отбора отхвърли травмата да заплашва кариерата на Лък, а в обществените медии играчът написа, че „ ще бъде по-добър куотърбек, сътоборник и човек и че бъдещето е блясково”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР