Десетте месеца, в които служебният кабинет е управлявал, са били

...
Десетте месеца, в които служебният кабинет е управлявал, са били
Коментари Харесай

Донев се отчете: Десетте месеца на служебния кабинет бяха изтощителни


Десетте месеца, в които служебният кабинет е управлявал, са били изтощителни. Такава оценка направи служебният министър-председател Гълъб Донев. На съвещание на Министерския съвет той изнесе отчет за направеното от служебното държавно управление сред 3 февруари и 5 юни тази година.

" Ние върнахме центъра за взимането на решения където е неговото място – в България. В последните дни всички приказват за страната, мислете за хората… Политическата арогатност е демоде и безполезна ", разгласи Донев.

" Отчетността е главен принцип на положителното ръководство, за жалост това условие се пренебрегваше от изпълнителната власт, нито един кабинет след 2009 година не е показал подобен доклад – непълен или цялостен ", уточни служебният министър председател.

„ Изборите през април минаха умерено и транспарантно. Министерство на вътрешните работи се оправи сполучливо с пазаруването на гласове “, означи Гълъб Донев.

" Засилен бе контролът в комерсиалната мрежа, подхванати бяха ограничения за гарантиране на продоволствената сигурност и цените на храните ", сподели още той.

Премиерът напомни, че бе изплатена великденска добавка от 70 лв. на над 1 милион пенсионери.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР