Десетото юбилейно издание на Sofia Fashion Week очакваше гости от

...
Десетото юбилейно издание на Sofia Fashion Week очакваше гости от
Коментари Харесай

Sofia Fashion Week отлага юбилейното си издание за есента

Десетото юбилейно издание на Sofia Fashion Week очакваше посетители от целия свят, включително и трима италиански дизайнери, които поради постановените ограничения няма да могат да участват.

Седмицата на модата в София преди всичко е събитие ЗА хората и поради препоръките да не се провеждат публични мероприятия навън и закрито, уредниците считат, че най-хубавото решение е анулацията на събитието за безграничен период от време, до момента в който ситуацията у нас и по света се стабилизира. Голяма част от международните фешън седмици също бяха прекратени или анулирани.

Човешкият фактор - нашите посетители, сътрудници и спонсори постоянно са били значими за нас и най-големият фешън конгрес в България Sofia Fashion Week не би разрешил някой от тях да бъде изложен на риск. Всички дизайнери, модели и сътрудници поддържаха решението на уредниците от българската фешън телевизия.

Code Fashion TV ще излъчва най-хубавите ревюта през годините, а целият екип, дружно с екипите на хотел Marinela Sofia ще продължава работа по есенното-зимното издание на Sofia Fashion Week.

Тогава всички дружно ще можем да се насладим на впечатляваща атмосфера, сценография, фон, родна и международна мода и грандиозни празненства.

Докато чакаме Sofia Fashion Week AW 2020, Code Fashion TV ви предлага да се насладите на най-хубавите моменти от миналите 9 издания с нашето особено видео.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР