Десетото юбилейно издание на най-голямото изложение на игралната индустрия в

...
Десетото юбилейно издание на най-голямото изложение на игралната индустрия в
Коментари Харесай

Роботът Санбот откри Десетото юбилейно игрално изложение BEGE Expo

Десетото юбилейно издание на най-голямото ревю на игралната промишленост в Източна Европа - BEGE Expo, отвори порти в Интер Експо Център и беше намерено от ръководителя на Държавната комисия по хазарт Огнемир Митев, ръководителя УС на Българската Търговска Асоциация на Производителите и Организаторите от Игралната Индустрия - БТАПОИИ Ангел Ирибозов. Компания им правеше роботът Санбот, който прикова вниманието със закачлива приветствена тирада на британски език и оказа помощ с прерязването на лентата.

" BEGE Expo е събитие с обичаи, което всяка година събира експерти и специалисти от развлекателната и игралната промишленост по света, с цел да обменят информация по настоящи въпроси за развиването на браншовете. То задава направления и отваря нови хоризонти пред бизнеса в ерата на онлайн услугите и мобилните технологии ", сподели господин Митев при откриването. Ангел Иробозов изясни, че за десета поредна година ревюто дава опция за основаване на ползотворни контакти и партньорства, както и за обмяна на скъп опит и потребни на практика модели на работа. " Смело навлизаме във втората декада от нашето развиване, която ще е още по-успешна от първата ", сподели още Ирибозов.

Навръх юбилея, ревюто BEGE Expo провокира рекорден интерес. Над 4000 представители на промишлеността от над 20 страни и гости ще станат очевидци на последните софтуерни новости, които оферират производители и снабдители на игрално съоръжение. Изложителите са над 80 компании от 20 страни. Сред изложителите са Евро Геймс Технолоджи (EGT), Казино Технологии, Новоматик.

Неслучайно мотото на ревюто е " България - софтуерен център на Балканите ", с което се слага акцент върху смисъла на игралната промишленост като основател в развиването на технологиите и прилагаща всички нововъведения се в IT бранша. Тази година особено внимание е обърнато на започващите компании от софтуерния бранш, които ще покажат най-новите си планове в Стартъп зоната пред аудитория. Жури от промишлеността, предприемачеството, медиите и неправителствения бранш ще оценят участниците и ще изберат спечелилия. В " Зоната за нововъведения " са показани най-новите трендове и насоките за развиване в промишлеността като игрални машини, които съчетават обичайната игра и онлайн игра на спомагателен екран. Към младите и студентите е насочен Кариерният център.

Съпътстващите събития към ревюто са изложбата „ В света на българските откриватели и изобретатели ", която е проведена със съдействието на Национален политехнически музей и показва информация за някои от най-великите научни достижения на човечеството, които са дело на българи. А феновете на хубостта ще се насладят на състезанието Miss Gaming BEGE 2017, проведен взаимно с организация Интерсаунд.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР