Десето издание на единственото специализирано събитие за дигитален маркетинг в

...
Десето издание на единственото специализирано събитие за дигитален маркетинг в
Коментари Харесай

IAB Digital Day събира водещи европейски и местни експерти в разговор за бъдещето на дигиталната индустрия

Десето издание на единственото профилирано събитие за цифров маркетинг в България, проведено от ще се организира на 8 октомври. Форумът, под надпис „ An eye - opening year ” ще е в нов хибриден формат, който съчетава обичайно събитие с опция за среща наживо и онлайн присъединяване.

Разнообразната стратегия на ще засегне всички настоящи спектри на цифровата екоситема в подтекста на една от най-предизвикателните години в стопански и обществен аспект. Филип Бежнички, цифров стратегически шеф на Havas Group ще приказва за края на капитализма какъвто го познаваме и ще предизвика аудиторията с въпроса „ Време ли е марките да смъкват маските? “.

В поредност от панелни полемики и блиц формати представители на цифровата промишленост ще дискутират въпроси, които всеки, който се занима с цифров маркетинг си задава: „ Трябва ли марките брандовете би трябвало да спрат да приказват, с цел да отговорят на предизвизвикателствата на средата? “ „ Дали да влагаме в личен цифров маркетинг екип или да разчитаме на услугите на профилирана организация? “ „ Какво е мястото на подкастите в цифровата екосистема? “

 Експертът по инсайт и нововъведения в рекламата -  Даниел Кнап, от IAB Европа,  ще показа последните последните трендове в цифровата реклама и сигналите за възобновяване в пост пандемичната конюнктура.

Темата за нуждата от нова метрика на нашия пазар ще бъде дискутирана от необятен кръг одобрени български специалисти от разнообразни сфери на цифровата промишленост. В рамките на форума ще бъде показан план за критерии, които е нужно да покрие тя, създадени от работната група за „ Метрики и стандарти “ на IAB България.

В рамките на 2020 ще се показа и новото решение Schrems II, с което се анулира Privacy shield прехвърлянето на данни сред Европейски Съюз и Съединени американски щати и отражението му върху цифровия бизнес у нас. Фокус на събитието ще бъдат и образци, свързани с инфлуенсър маркетинг и развиване на бранд профили и основаване на бранд наличие в Tik Tok.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР