Десеткратният шампион на България представи новия си старши треньор -

...
Десеткратният шампион на България представи новия си старши треньор -
Коментари Харесай

Лудогорец представи официално Анте Шимунджа, той поиска трансфери

Десеткратният първенец на България показа новия си старши треньор - Анте Шимунджа! На брифинга присъстваше и новото попълнение на отбора Спас Делев. И двамата получиха по един екип на " орлите " - Шимунджа с №1, а Делев с №90 и позираха пред фотографите за фотоси.
Пръв взе думата Ангел Петричев: " Утре тимът пътува към Анталия, където стартира същинската част от подготовката ", сподели той и добави, че част от играчите към този момент са минали медицински прегледи, а останалите ще го създадат в Турция. " Ще изиграем 5 контроли, знаете датите, всичко е ясно по нашата стратегия " ( ).
" Изпращаме една година, която мнозина биха определили като несполучлива, само че аз ще си разреша да възразявам по няколко аргументи. Ако при започване на предходната година бяхме споделили на почитателите, че ще станем първенци за десети път, ще играем плейоф за Шампионска лига и ще приключим като есенен отличник, всички щяха да са щастливи ", добави още Ангел Петричев.
Дойде ред и на Анте Шимунджа:
" Здравейте! Първо желая да пожелая на всички доста здраве през новата 2022 година! Щастлив съм, че Лудогорец ме избра за старши треньор. Основната цел е да станем първенци. Мога да ви обещая, че ще работим крепко, няма да се отхвърляме и ще даваме най-хубавото за клуба ", сподели първоначално той и по-късно показа своите асистенти.
" Нямам самообладание да стартира да работя с играчите. Искам да кажа " добре пристигнал " и на Спас Делев. Той е един състезател с извънреден темперамент ", сподели още Шимунджа. " Много съм благополучен, че съм тук, ще дам всичко от себе си, с цел да мога да оказа помощ на тима да завоюва купата и Купата ", пък сподели самият футболист.
" След като започнахме диалозите с Лудогорец да стана треньор, започнах да проучвам повече играчите. Едно е да ги гледаш на видео, друго е да ги видиш онлайн. Всички в клуба ми оказват помощ доста с информация за тима ", взе думата още веднъж Шимунджа.
" Баща ми е роден в Сплит, Хърватия. Обичам да отивам на ски, само че първата ми обич е футболът. Разговаряхме доста с Лудогорец, само че сега, в който пристигна предложение, то ми се стори извънредно забавно. Лудогорец разполага с играчи от доста по-различна класа. Това си пролича от мача, който изиграхме през лятото. Основното нещо, което ме накара да избера Лудогорец, е това, че имам вяра, че можем дружно да прогресираме ".
" Вярвам, че имаме потребност от укрепване. Скаутският отдел работи извънредно крепко, с цел да можем да изпълним тези прехвърляния. Надявам се, че скоро ще можем да ви съобщим. Трябват ни нови играчи на всички места ", съобщи новият треньор на Лудогорец.
Кадри от представянето на Анте Шимунджа и Спас Делев:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР