Десетки зрители станаха свидетели на финалните серии за определяне на

...
Десетки зрители станаха свидетели на финалните серии за определяне на
Коментари Харесай

Драматичен финал определи новия шампион на Националния боулинг турнир

Десетки фенове станаха очевидци на финалните серии за установяване на спечелилите от трите групи на Националния шампионат по боулинг "Фантастико оупън ", който приключи в столичната зала "Joy Station ".

В продължение на една седмица над 80 състезатели играха в рекордното 85-то издание на конкуренцията с награден фонд от 5 000 лв.. След трагична крайна игра Диан Динев победи като победител в Група „ А”, след победа с 193 на 182 точки над Радослав Тенчев.

Събитията на пистата бяха решени в последните два фрейма, които бяха приключени със страйк от Динев за триумфа му в първия за годината шампионат по боулинг. Трети и четвърти приключиха Асен Петров и Пламен Станчев. Победител в група „ В” стана Теодора Константинова, която победи също в инфарктен край Диди Илиева с 179 на 177 точки. В Група „ С” трофеят за първото място завоюва Христо Димитров, който се наложи с 158 на 119 точки над Яна Динева, щерка на огромния победител Диан Динев.

Призьорите бяха наградени с парични награди и безвъзмездни бонус игри в Joy Station- Студентски град, а спечелилите в трите групи си потеглиха и с купи, които бяха връчени от Теодора Дончева – основен уредник на "Фантастико оупън ". Следващият шампионат от веригата ще бъде от 10 до 16 февруари още веднъж в Joy Station.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР