Десетки тийнейджъри, фенове на уеб сериала Типично, се събраха в

...
Десетки тийнейджъри, фенове на уеб сериала Типично, се събраха в
Коментари Харесай

Уеб, книга, а някой ден и кино – авторите на сериала „Типично” даваха автографи на фенове


Десетки младежи, почитатели на уеб сериала „ Типично ”, се събраха в известна столична книжарница в неделния следобяд, с цел да срещна, вземат подпис или застанат за селфи с Филяка и Ванката, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Филяка и Ванката в действителност са Филип Стоянов и Димитър Кирязов. Момчетата са създателите на най-големия и известен български комедиен сериал в обществените мрежи от няколко години насам. Сега обаче Филяка и Ванката дебютират с разказ, озаглавен „ Типично: Неразказаната история “. Историята наблюдава действието, предшестващо събитията в едноименния уеб сериал.
 Aвторите на сериала „ Типично ” даваха подписи на почитатели Aвторите на сериала „ Типично ” даваха подписи на почитатели / БГНЕС
„ В тяхната нова книга, която е доста хубава и забавна, се споделя за един мафиот, който би трябвало да се внедри в „ типичния ” живот на елементарните хора. В нея има неразказани случки, които ежедневно се случват на елементарния човек. Сериалът е доста забавен и занимателен. Има най-различни случки, разказани през гледната точка на девойки или пък на момчета. Много е забавен. Книгата си я купих преди няколко дни и към този момент съм я прочел два пъти. Толкова ми е забавна. Днес взех решение да дойда на почитател срещата, да получа подпис върху книгата ми, да се видя с създателите и да ги запитвам някои неща ”, показа Себастиан Пашов, един от почитателите на сериала.

„ След като изчетеш тази книга, не е нужно да вървиш на учебно заведение и не е нужно да завършваш висше обучение ”, споделят шеговито двамата създатели. Те дефинират книгата си по този начин: „ Истории като тази в действителност съществуват, без значение дали вярваш в тях, или не. Истории като тази като че ли не засягат елементарния човек, само че постоянно има изключения. Време е да свалим маските ”.

„ Книгата е значима стъпка в развиването на „ Типично “ като план и мечтаем един ден това да ни помогне да забележим продуцирания от нас сериал и на огромен екран ”, споделиха още младите създатели. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР