Десетки таксита окупираха офиса на таксиметровият превозвач Легия. Причината –

...
Десетки таксита окупираха офиса на таксиметровият превозвач Легия. Причината –
Коментари Харесай

Десетки таксита окупираха офиса на Балимеза

Десетки таксита окупираха офиса на таксиметровият транспортьор " Легия ". Причината – таксиметровите водачи от компанията към момента не са си получили общинските си разрешителни, заяви trafficnews.bg.

Още в 9:30 часа жълтите коли и водачите им бяха позиционирани пред вратите на компанията, намираща се на ул. " Даме Груев " 20. Шофьорите описаха пред наш кореспондент, че към този момент четвърти ден не могат да работят, защото нямат лиценз. Разрешителните би трябвало да бъдат предоставени от компанията транспортьор, в тази ситуация „ Легия”. Общинските обаче не били връчени на над 300 водачи, които още в средата на декември са дали цялостната сума от 350 лв. на шефа - Стефан Балимезов.

„ В края на годината дойдохме, с цел да си вземем разрешителните, само че той ни сподели, че са го обрали и няма пари, с цел да извади лиценза. Ние считаме, че това е неистина, обирът е инсцениран, а нашите пари са потънали в схемите на Балимеза”, описа таксиметров лидер пред наш кореспондент.

Припомняме, че на 23 декември Стефан Балимезов е подал сигнал, че офисът на компанията е разрушен и ограбен. Няколко часа по-рано се е задействала СОТ системата на офиса, само че когато патрулът е отишъл на място, не са разкрили нищо подозрително. По думите на Балимеза са изчезнали от касата 8000 лв..

Около 10:00 часа пред офиса на компанията се бяха позиционирали над 50 таксиметрови коли, в очакване на Стефан Балимезов.

На място дойдоха и три коли на полицията. В последна сметка представител на компанията се появи на ул. " Даме Груев " 20, а всичките над 50 индивида се струпаха пред вратите на офиса.

Към момента няма ескалация на напрежение. До кавги към момента не се стигнало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР