Десетки стари локомотиви са събрани край Санкт Петербург и са

...
Десетки стари локомотиви са събрани край Санкт Петербург и са
Коментари Харесай

Десетки стари локомотиви са атракция край Санкт Петербург

Десетки остарели локомотиви са събрани край Санкт Петербург и са обект на туристически обиколки. Композициите са събрани на едно място от 11 години насам и притеглят непрестанно гости.

Тук те могат да видят остатъци от предишното, събрани в едно. Обиколката е съчетана с пояснения на гид, който предизвестява, че качването във вагоните е неразрешено.

" Тук са събрани локомотиви от всички краища на тогавашния Съветски съюз. Те са определени поради тяхната историческа, културна, техническа и научна стойност. Локомотивите са били превозени до разнообразни места, от 2009- та са тук за непрекъснато ", описа Александър Пенин, гид в музея.

Музеят е учреден през 1809 година В него са събрани над 50 парни и електрически локомотива. Посетителите са удовлетворени от обиколката си. Други виждат не до такава степен положителното положение на сбирката.

" Не съм огромен почитател на влаковете, просто одобрявам техниката, беше доста забавно и имам прелестни усещания от екскурзията. За жал, явно музеят е едва финансиран и локомотивите не наподобяват в най-хубавата си форма ", разяснява клиент в музея.

Елена обаче е удовлетворена от описа на гида и намира, че той е способен и живописен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР