Десетки спиращи дъха хубавици ще се конкурират в първото международно

...
Десетки спиращи дъха хубавици ще се конкурират в първото международно
Коментари Харесай

Ето ги красавиците, които ще се борят за титлата Мис Дупе 2019

Десетки спиращи дъха хубавици ще се конкурират в първото интернационално издание на състезанието за най-секси задни елементи „ Мис Бум-Бум”, който ще се организира в края на септември. Красавиците ще се борят и за бъдещи контракти като модели на стойност хиляди английски лири и късмет да станат доста известни, изключително в Латинска Америка, където в началото стартира провеждането на състезанието, оповестява Mirror.

Първото по рода си международно събитие „ Мис Бум-Бум”, което се организира в Бразилия като национално съревнование, ще се организира на 30 септември в зала Foro Totalplay в мексиканска столица Мексико Сити. На международния конкурс „ Мис Бум-Бум” 2019 ще има представители на доста страни, измежду които Англия, Съединени американски щати, Канада, Австралия, Испания, Франция, Германия, Португалия, Мексико и Бразилия.

По-голямата част от участничките, обаче, или са родени в Бразилия или сега живеят в южноамериканската страна. Състезанието има за цел да открие най-хубавите дупета на света, а мексиканка Шейла Мел, една от дребното участнички, която не е бразилка, е считана за една от фаворитките, които могат да вземат короната и да популяризират страната си. Друг любимец е представителката на Бразилия и носителка на „ Мис Бум-Бум” за 2015 година, Сузи Кортес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР