Десетки служители на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово са

...
Десетки служители на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово са
Коментари Харесай

Пратиха в принудителен отпуск десетки военнослужещи от Карловската бригада

Десетки чиновници на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово са пуснати в отпуск от командира на бригадата - бригаден военачалник Деян Дешков. Това заяви самият той пред.

Причината е, че двама от веоннослужещите са родители на 20-годишното момче, признато със подозрение за ковид и тежък диабет в инфекциозното отоделение на Карловската болница. 

Припомняме, че момчето се е прибрало от Англия на 12 февруари, получило е диабетна рецесия преди два дни и е признато в МБАЛ " Д-р Киро Попов " , само че защото канантината му не е изтекла, е настанено в инфекциозното поделение. От болничното заведение оповестиха за  , че то евентуално не е инфектирано, защото няма никакви признаци. 

Родителите на младежа са в отпуск от 18 март. Колегите им, които са били в контакт с тях, също са пуснати в отпуск и са сложени под карантина , като лист с имената им ще бъде възложен на РЗИ-Пловдив. Ако се окаже, че младежът е с негативна проба за COVID-19, те ще се върнат на работа.

От бригадата са разгласили известие за това и във фейсбук страницата си, уточни генералът. Той акцентира, че в случай че въпреки всичко тестът на момчето е негативна, това ще бъде едно положително упражнение за сътрудниците му, по какъв начин се работи под карантина. 
   Публикувахте от в 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР