Десетки са случаите на застрашени от отнемане български деца в

...
Десетки са случаите на застрашени от отнемане български деца в
Коментари Харесай

Гаден бизнес за милиони! Варненски семейства се спасиха от капан в Норвегия, други не успяха

 Десетки са случаите на застрашени от лишаване български деца в Норвегия, а в 12 от тези случаи децата бяха отнети. Помагали сме и на варненски фамилии да се спасят от този капан. Това показа за Varna24.bg  Александър Желев, админ на българската общественост в Норвегия. 

Той е безапелационен, че отнемането на деца от фамилиите им е бизнес за милиони, с който нито една държавна институция в Норвегия може да се пребори. 

Неотдавна се състоя среща в офиса на БАРНЕВЕРН (социалната работа в Норвегия), на която българската общност поиска да се договорят способи за подпомагане от страна на България при случаи с наши деца в скандинавската страна. 

" В Норвегия живеят доста българи и са под непрекъсната опасност от похищение на децата им. Според публични данни на българското посолство в Осло досега има 12 случая на лишаване на български деца от техните фамилии в Норвегия. Някои от тях им бяха върнати след това. Като цяло не се дава информация за тези случаи, настояват, че е строго секретна. Ние не можем да разберем кои са тези деца и по какъв начин можем да им помогнем. Не може да се каже дали има значение дали става въпрос на чужденци или на локални, сега отвличат поголовно деца.

Това е една проведена система за търговия, за печелене на пари. Под благовидния претекст за грижата за децата, те вършат всичко допустимо да ги отделят от фамилиите им. Нещо е хубаво, то е прекомерно хубаво, не може да бъде...Нещо е неприятно, за какво е неприятно, също не може да бъде...Знаем случая с нашата сънародничка Цветелина Оланд с отнетите й две деца. За нея обвиняването беше, че тя била прекомерно умна и влияела с нейната просветеност на децата си да се отделят от татко им.

За отнети деца от Варна нямам информация, за застрашени деца има и ние направихме всичко допустимо да им спомагаме да се изнесат по най-бързия метод от Норвегия. Има деца от цялата страна, които са непрекъснато под опасност в Норвегия и ние работим тези деца да изоставен по най-бързия метод страната.

Вследствие на това, което ние предприехме като начинания, започнаха да връщат деца. Тези дни върнаха дъщерята на Цветелина и това е невиждано, тъй като по принцип не връщат. Вземат ли, няма връщане. Ние успяхме с този звук, който подвигаме по всевъзможни канали.

Това се случва в Норвегия макар страната, макар хората, това е наддържавна конструкция, която не предстои на надзор нито от съд, нито от прокуратура, нито от полиция...Норвежците са прекомерно вяли, с цел да се борят. Те са продали живота си за заплата от 3, 5, 7 хиляди евро на месец и стоят, с цел да се борят за нова кола или нова къща.

Искам да съветвам хората, които са тръгнали към чужбина и са повярвали на лъжливата западна агитация, че сякаш там било по-хубаво. Подлъгват ви, с цел да отидете да им робувате. В най-хубавия случай ще останете разочаровани, в най-лошия-ще постигнете ориста на тези, които изгубиха децата си. И това важи за цяла Западна Европа ", разяснява Александър Желев.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР