Десетки русенци излязоха тази вечер на пореден протест, предаде кореспондентът

...
Десетки русенци излязоха тази вечер на пореден протест, предаде кореспондентът
Коментари Харесай

Русенци на протест, искат оставката на екоминистъра

Десетки русенци излязоха довечера на следващ митинг, съобщи кореспондентът на БГНЕС. Те се събраха на площад „ Свобода “ пред Съдебната палата с гледище страната да обезпечи мобилна станция за замерване на органични замърсители.
Протестиращите желаят виновните институции да вземат незабавни ограничения за определяне на предприятията, които изпускат неприятни миризми. Според тях страната не е направила нужното до момента, като е неглижирала казуса с мръсния въздух в.
 Красимир Каракачанов: Екоминистърът би трябвало да пристигна и да се извини на русенци Красимир Каракачанов: Екоминистърът би трябвало да пристигна и да се извини на русенци
" Министърът на околната среда и водите би трябвало да пристигна и да се извини на русенци. Не е естествен сходен нахален звук ". Така вицепремие...
Хора, които живеят в разнообразни елементи на града се оплакват, че не престават да усещат съвсем всеки ден миризма на бакелит и други органични съединения. Русенци упорстват и за оставката на министъра на околната среда и водите Емил Димитров, поради отношението му към казуса с мръсния въздух в Русе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР