Десетки родни знаменитости се събраха под един покрив, за да

...
Десетки родни знаменитости се събраха под един покрив, за да
Коментари Харесай

Гущеров и Светлана Василева вдигнаха пищна сватба

Десетки родни звезди се събраха под един покрив, с цел да уважат щастливите младоженци Светлана Василева и Християн Гущеров. Влюбените гълъбчета си споделиха „ да” при започване на месец юли, само че огромният ваучър бе отсрочен за 12-и, когато е рожденият ден на предприемача.

В ролята на кумове ще влязоха Милена Пилева и Николай Кънчев.

По проект празненството трябваше да стартира в 18:30 часа с коктейл за добре пристигнали.

Първата звезда, която прекрачи вратата на хотела, приютил сватбеното празненство на Светлана и Християн, бе моделката Моника Валериева. Дупнишката красавица се появи със стилна дълга алена рокля с гол тил, а косата си бе прибрала на кок.

Малко по-късно хубавицата направи съпричастни почитателите си в Инстаграм с атмосферата на събитието.

След нея се появи бизнес дамата Ваня Червенкова. Пловдивчанката, която не стопира да слабее, се бе издокарала с черен гащеризон, декориран с голям брой висулки, и обувки на висок ток в същия цвят.

Журналистът Антон Стефанов и коафьорът на булката Ивайло Колев също почетоха огромното събитие.

Плеймейтката Златка Райкова, която неотдавна се сгоди пред очите на цяла България за ММА боеца Георги Валентинов, заложи на много самоуверен и провокативен тоалет.

Корсетът с тъга удържаше силиконовите прелести на палавата русокоска, а цепката на полата й започваше напряко от кръста.

Въпреки че тържествената вечеря бе оповестена за 19:30 часа, гостите продължаваха да идват и след този час.

На мястото дойде и полицейска патрулка с двама служители на реда, които останаха на място, с цел да наблюдават за реда.

В Инстаграм към този момент се появиха фотоси от самото празненство. На тях за първи път виждаме и булката, която дойде в хотела много преди гостите си. Щастливата булка е с дълга бяла рокля с изрязано деколте.

Първият си танц като младо семейство Светлана и Християн изтанцуваха под звуците на парчето на Love Me Like You Do на Ели Голдинг. Песента е включена в саундтрака на кино лентата 50 нюанса сиво.

Плеймейтката и предприемачът са дружно от лятото на предходната година. След като Гущеров се разведе с фолкпевицата Мария, откри разтуха в обятията на силиконката. Двамата се сгодиха на 28 януари тази година, а няколко месеца по-късно оповестиха и датата за сватбата - 12 юли.

Снимки може да видите в Галерията ни!

Вероника МАРТИНОВА
Снимки: Георги КОЛЕВ
Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР