Десетки протестиращи се събраха пред сградата на посолството на Германия

...
Десетки протестиращи се събраха пред сградата на посолството на Германия
Коментари Харесай

Протестни тъпани и барабани огласят немското посолство в София

Десетки протестиращи се събраха пред постройката на посолството на Германия в София. Участниците в демонстрацията носят лозунги и развяват българския, и европейския байрак . Тъпани, барабани и свирки огласят шествието. Масово затваряне на очи пред немското посолство - по този начин се назовава една протестна акция, която младежи провеждат през днешния ден в София. Целта им да призоват Германия да заеме ясна позиция за протичащото се в България, заяви Дойче Веле.

В своя апел те споделят още: " Искаме да знаем по какъв начин се съвместяват претенциите за господство на закона , които съпътстват всяка европейска инструкция към България, с необятно затворените очи на европейския политически хайлайф за техните " сътрудници " от ГЕРБ ".
 Протестно автошествие по
Протестно автошествие по " Тракия "

Автошествието съответства с краткотрайното затваряне на тунела " Траянови врата "

Организаторите приканват немските политически водачи да слагат въпроса за корупцията в България и да вземат отношение както към актуалните митинги, по този начин и към такива обществени фигури като Бойко Борисов, Иван Гешев, Делян Пеевски и Ахмед Доган.Има полиция и жандармерия. Протесиращите скандират " Оставка ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР