Десетки полицаи се събраха на протест в градинката до МВР.

...
Десетки полицаи се събраха на протест в градинката до МВР.
Коментари Харесай

Десетки полицаи излязоха на протест

Десетки служители на реда се събраха на митинг в градинката до Министерство на вътрешните работи. Те упорстват за промени в Дирекция ”Правно-нормативна активност ” в министерството.
Куриозното е, че от синдикалната федерация обясниха, че разговорът им с вътрешния министър Младен Маринов, а и с професионалното управление на Министерство на вътрешните работи върви обикновено.

Полицаите сложиха конуси в градинката до Министерство на вътрешните работи, към които застанаха. По думите им тези конуси са, с цел да бъдат спазвани противоепидемичните ограничения и по-късно участниците в този митинг да не бъдат санкционирани от РЗИ-София. Според служителите на реда дирекцията за нормативно-правна активност от години тя не прави качествено своята работа, заяви БНР.

Илия Кузманов от синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи: " Основната причина е неналичието на подготвеност в тази дирекция. Подчертавам в границите на обществения разговор, а по какъв начин умерено можем да разтеглим тематиката и в служебните ни отговорности. Оставка не е точната дума. Искаме промени в управлението, тъй като не считаме, че държавни чиновници могат да подават оставка, ние не сме избирани, нямаме мандат и единствено метод, по който си вършим работата и качествата, които демонстрираме, би трябвало да са съображение за освобождение на съответните постове “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР