Десетки полицаи от Първо и Четвърто РПУ опъвали чадър над

...
Десетки полицаи от Първо и Четвърто РПУ опъвали чадър над
Коментари Харесай

Полицаите от Първо и Четвърто РПУ си миели колите безплатно в автомивката на Семерджиев

Десетки служители на реда от Първо и Четвърто РПУ опъвали чадър над Георги Семерджиев, твърди „ Труд “.

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева признала, че се познава от няколко години с Георги Семерджиев, който умъртви две девойки в злополука на столичния бул. „Черни връх“. Всяка седмица имало процедура – десетки полицейски чиновници на Първо РПУ /основно от сектора на ул. „Г.С.Раковски“/ и Четвърто РПУ /на чиято територия стана тежката катастрофа/, да посещават автомивката на хотел „Маринела“, която той държал, с персоналните си коли, където те били измивани гратис.

Признанието Радева направила при разпити от Дирекция „Вътрешна сигурност“ на Министерство на вътрешните работи. Разкритието, че десетки служители на реда са упражнявали чадър над водача палач Георги Семерджиев, е станало причина за опита за паническото укриване от вътрешния министър в оставка Бойко Рашков, на информацията, че Радева е пътувала с дрогирания Семерджиев сега на злополуката.

Същата нощ чиновник на Семерджиев му докарал стълба от автомивката на хотел „Маринела“ до адреса в кв. „Лозенец“, с цел да може водачът палач да се качи в дома си. Семерджиев е бил без ключове, те изпаднали при злополуката, написа Труд.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР