Десетки неонацисти скандираха „Хайл“ с високо вдигната дясна ръка на

...
Десетки неонацисти скандираха „Хайл“ с високо вдигната дясна ръка на
Коментари Харесай

Хайл Хитлер на концерт в Германия

Десетки неонацисти скандираха „ Хайл “ с високо вдигната дясна ръка на крайнодесен концерт в Темар (Тюрингия), оповестява в. „ Билд “. Грозната сцена е снимана от видео камери, само че това не тормози младите нацисти. Полицията в Тюрингия е популяризирала фрагментите от събитието в обществените мрежи и търси неонацистите.

В събота 6000 крайнодесни деятели пристигнали в дребното градче Темар, с цел да участват на най-големия крайнодесен рок концерт. Местните поданици са били принудени да изтърпят фестивала на неонацистите. На мястото на събитието са били изпратени водни оръдия и 1000 служители на реда.

Непросредствено след идването на крайнодесните се появили и грозните подиуми. Те почнали да маршируват и оттатък загражденията на концерта, носейки тениски с хитлеристки слогани и скандирайки „ Хайл Хитлер “. Полицията е разширила периметъра на фестивала на неонацистите, като по този метод е целяла да избегне възможна ескалация на напрежението.

В следствие локалната полиция е оповестила, че търси част от участниците във фестивала.Причината за това е появило се в Туитър видео, на което ясно се вижда по какъв начин пред сцената пияни неонацисти насочат неразрешения хитлеристки привет в ритъма на музиката.

#Themar und Polizei schaut zu. Bei Vermummungen Härte, bei "Heil Hitler " schaut die Polizei einfach zu. Quelle: https://t.co/knNlPMPL8X pic.twitter.com/ogHkS6RvkM
— Frank Stollberg (@GodCoder) July 16, 2017
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР