Десетки недоволни граждани се събраха тази сутрин на протест пред

...
Десетки недоволни граждани се събраха тази сутрин на протест пред
Коментари Харесай

Граждани протестират пред общината заради сечта в Борисовата градина

Десетки недоволни жители се събраха тази заран на митинг пред постройката на Столичната община . Те показаха недоволството си срещу сечта в Борисовата градина, осведоми БНР.

Събралите се упорстват парка и Къпалнята " Мария Луиза " да бъдат избавени, поради богатството на столичани. От организацията " Спаси София " желаеха предприемане на незабавни ограничения за връщане на обществения темперамент на Къпалнята и Летния спектакъл , тяхното възобновяване и обезпечаване на необятен публичен достъп до тях.

Протестиращите внесоха в постройката на община и лист с 9 съществени претенции, измежду които всички обекти с социална функционалност в Борисовата градина да бъдат обществена благосъстоятелност, възбрана на ново строителство и основаване на нормативна база за ръководство на цялата територия на Парк " Борисова градина ".

По време на днешното съвещание на Столичния общински съвет стана ясно, че ръководителят Георги Георгиев е изискал пояснение от кмета на регион " Средец " Трайчо Трайков за какво е издал разрешението за до къпалнята " Мария Луиза ".
 Налагат 100 000 лева на притежателя на къпалнята
Налагат 100 000 лева на притежателя на къпалнята " Мария Луиза " поради сечта

Установено е ново изсичане на дървета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР