Десетки населени места в област Добрич са без ток, по

...
Десетки населени места в област Добрич са без ток, по
Коментари Харесай

Десетки села са без ток в Добричко

Десетки обитаеми места в област Добрич са без ток, по информация на дежурните в енергоразпределителното сдружение " Енерго про ". Част от град Балчик , селата Соколово , Дъбрава и Змеево , както и в Генерал Тошево и село Малина, и в община Каварна няма електрозахранване. Без ток са и в селата Българево, Могилите, Видно, Иречек. 

Проблеми с електрозахранването имат и в села от община Тервел , както и част от града. Електрозахранване няма и в 20 обитаеми места в община Добричка. 

Отворен за придвижване на леки коли е пътят Варна - Добрич, пристъпен е и пътят от Добрич - Албена, пътят Балчик - Добрич също е отворен. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областна администрация - Добрич. Поради мощния вятър и изобилния снеговалеж, до късно нощес е имало закъсали коли, като все още пътищата са разчистени. Движението на товарни коли е неразрешено по пътя Варна - Добрич.  

Пътят Добрич - Генерал Тошево е затворен заради снегонавявания. 

На голям брой сигнали за паднали дървета се реагирали от Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", оповестиха от службата. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР