Десетки мотористи и рокери облякоха костюмите на Дядо Коледа и

...
Десетки мотористи и рокери облякоха костюмите на Дядо Коледа и
Коментари Харесай

Десетки Дядоколедовци на мотори в Пловдив! Раздават подаръци на деца в нужда

Десетки мотористи и рокери облякоха костюмите на Дядо Коледа и потеглиха на празнично благотворително шествие из булевардите на Пловдив.

И тази година участниците в пловдивската мото Коледа ще зарадват доста деца неравностойно състояние. Инициативата обичайно е на мото клубовете в града - Vagabonds MC,Benzin Министерски съвет, Anarchy МСС, Fellowship МСС и Los Amigos МСС.

" Искаме да зарадваме най-уязвимите - децата. Една детска усмивка е драгоценност. Тази самодейност ще продължи и в бъдеще. Децата ни чакат всяка година. За първи път ще зарадваме и хлапетата от детското онко поделение ", споделиха от клуба пред кореспондент на TrafficNews.

Мото братството от града ще раздаде дарове в няколко дома за деца, в които са настанени малчугани и фамилии в риск. Сред обществените заведения са:

- Центърът за настаняване от фамилен вид “Майка Тереза” (в кварталите “Кючук Париж” и “Коматево”);

- Комплексът за обществени услуги “Олга Скобелева “ (бившият “Родопски пансион”).

За малчуганите ще има доста лакомства и дарове - тъй че и тези дечица да усетят коледния дух.

Новото в тазгодишната пловдивска мото Коледа е, че сътрудниците ще посетят и дечицата в онкологичното поделение на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване “Св. Георги” ЕАД. За малчуганите, които се борят за живота си и които ще изкарат светлите празнични дни в болнична конюнктура, мотоциклетистите са подготвили специфична изненада. Пловдивската мото Коледа ще се организира при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР