Десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от

...
Десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от
Коментари Харесай

„Дами за приключения” завъртяха доходоносен бизнес в къщите за гости в Родопите

Десетки девойки заработват приблизително по 100 лв. на час от секс в регионалните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многочислените къщи за посетители и квартири са се трансформирали в работни места на „ дами за приключения”, както се назовават жриците на любовта, написа 24rodopi.com, базирайки се на следствие на „ Родопи voice”.

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и оферират всевъзможни милувки. Цените потеглят от 40 и доближават до 70 лв. за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената стартира от 100 и доближава 120 лв.. Но не липсват и промоции.
40-годишна дама е оповестила цена от 50 лв. за 30 минути, за час обаче цената е 80 лв..

Всички труженички дават терен за клиентите. Офертите им са оповестени и в уебсайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на девойките, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите показват мястото, където ще се организира сеансът. В 90 на 100 от случаите това са къщи за посетители в града. Номерът на стаята се показва по телефона, а тя се заплаща от момичето. Използват се и доста квартири в най-големия кърджалийски квартал-„ Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в уебсайт за секс разгласи. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян, откри инспекция на екипа ни. И в двата регионални града има две оферти от проституиращи мъже. Докато край Арда „ талантлив жребец” предлага всичко на дами с цена по договаряне, то в Смолян жиголото е показало 60 лв..

Офертата гласи: „ Може да ме търсят и дами, на които мъжете им са в чужбина”.
В града на Планетариума се предлага и порно онлайн. Младо семейство е оферирало половия си акт за пред воайори, които против в допълнение възнаграждение могат и да се включат.

Обяви са заложени и за всички по-малки обитаеми места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в регионалните центрове. Момичета в Кърджали даже се пробват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.

„ Най-добре се заработва през почивните дни. Има доста клиенти от Гърция, през лятото и от Турция. Повечето девойки са от вътрешността на страната”, показа пред екип на „ Родопи voice” 25-годишна труженичка. Представя се като Вики. Едва ли обаче това е същинското й име.

В същото време, в Кърджали не престават да заработват и девойки на улицата. Районът от години е жп гарата в регионалния град. Броят им, съгласно осведомени, е към 15. Цените - с „ идея” по-ниски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР