Десетки момчета в тийнейджърска възраст плащат по 39 паунда на

...
Десетки момчета в тийнейджърска възраст плащат по 39 паунда на
Коментари Харесай

Университетът на Андрю Тейт, който стои зад онлайн секс схемите на инфлуенсъра

Десетки момчета в тийнейджърска възраст заплащат по 39 паунда на месец, с цел да учат така наречен " Hustler’s University " на Андрю Тейт - 36-годишния някогашен кикбоксьор, който беше задържан в Румъния по подозрения за проведена незаконна група за полова употреба на дами.

Роден в Съединени американски щати и израснал в Лутън, Англия, Андрю Тейт ръководи онлайн школа, която се популяризира със схеми за бързо струпване на благосъстояние и " освобождение на модерния мъж от пандиза, в който е вкаран от обществото ", както го разказва английският The Times.

Тейт твърди, че има над 160 000 клиента, които му носят съвсем 75 млн. паунда на година.

Съседи на вилата му в Румъния също удостоверяват, че десетки млади момчета са посещавали постройката през последните две години. Университетът на Тейт е маркиран и на Гугъл Maps, тъй че таксиметровите водачи да го намират по-лесно.

Групите са дошли три-четири пъти на седмица. " Университетът " се счита за център на онлайн секс империята, която Тейт ръководи. Регистриран е като стрелбище, а охранителите имат право да носят оръжие. Източниците на The Times върдят, че най-малко 8-10 дами са работили в постройката, като са се редували на смени. Броят им е почнал да понижава след първата полицейска интервенция против Андрю Тейт през април 2022.

Докато инфлуенсърът се намира в румънски арест, дворът на вилата му приютява първокласни коли с персоналния му регистрационен номер, започващ с " T8 " (като фамилното му име) - в това число Aston Martin Vanquish и Porsche 911. Двама охранители не престават да наблюдават за сигурността.

Съседите настояват, че Тейт е купил парцела през 2016 година за към 180 000 паунда, а предишното лято го е разширил с още един прилежащ терен.

В същата 2016 година Андрю Тейт става прочут след изгонването си от Big Brother поради видеоклип, на който се вижда по какъв начин удря жена (той отхвърля да я е насилвал). Оттогава се снабдява с всеобща известност в обществените мрежи, като показва първокласен метод на живот и извънредно нападателни възгледи за мястото на дамите в обществото.

Основната му целева група са млади мъже, които се усещат отчуждени и неразбрани от обществото.

В един от клиповете си той ги разказва по този начин: " Има една огромна група мъже, които не желаят да ги назовават токсични, тъй като вървят на фитнес, желаят да карат хубави коли, желаят да имат пари и готини мацки. Няма нищо сбъркано в нас ", изяснява той.

В различен клип, представен от Observer, Тейт декларира, че в случай че някоя жена го упрекна в невярност, ще я удари с мачете в лицето, ще я хване за гърлото и ще ѝ каже " Млъквай, к**** ".

Видеата му са гледани стотици милиони пъти в платформи като TikTok, като внушават пренебрежително и рисково отношение към дамите у младите мъже.

Идеята му за мъжа като " жертва " на обществото стига до обстановки, в които изяснява по какъв начин изнасилените дами трябвало да носят " някаква отговорност " за закононарушението, което са претърпели. Тейт беше изпъден от Twitter поради това и други скандални изявления, само че акаунтът му беше възобновен след договорката на Илон Мъск.

Обяснението на Тейт за какво е решил да напусне Англия и да се реалокира в Румъния е следното: " 40% от аргументите са в това, че тук законите против обезчестяване са по-облекчени ".

" Не съм ш****н изнасилвач, само че ми харесва концепцията да мога да върша каквото си желая ", споделя още той.

Тейт твърди, че излиза единствено с 18-19-годишни девойки, тъй като са имали по-малко полови сътрудници.

" Работата ми е да намеря момиче, да излезем на няколко срещи, да дремя с нея, да ревизира дали е качествена, да я накарам да се влюби в мен до степен, в която би направила всичко, което кажа, и по-късно да я сложа пред уебкамера, с цел да станем богати дружно ", споделя той в пост, който към този момент е заличен.

Дирекцията за битка с проведената престъпност в Румъния проверява скица, в която Тейт и съучастниците му са набирали, приютявали и експлоатирали дами, като принудително са ги принуждавали да основават порнографско наличие, предавано против възнаграждение в уеб сайтове от вида на OnlyFans. Онези, които не са се съгласявали, са заплашвани с принуждение. Адвокатите му, естествено, отхвърлят всички обвинявания за престъпна активност.

Според данните на следователите - единствено едно от девойките е " заработвало " към 45 000 паунда на месец, само че не е получавало нищо от тези пари, за разлика от изказванията на Тейт, че " множеството от тях стават мултимилионери ".

Влиянието му в обществените мрежи е задоволително високо. След ареста му се появиха всеобщи тайни изявления от негови почитатели в TikTok, Twitter и Фейсбук, които не просто пазят метода му на живот, а настояват, че Андрю Тейт е " жертва на Матрицата " - прикрит международен скрит план, който държи в послушание мъжете.

Тейт и брат му са възнамерявали да провеждат новогодишно празненство във вила в Комарник, преди да бъдат задържани при акцията на румънската полиция. Съседите на парцела, притежаван от някогашния кикбоксьор, споделят пред Times, че са чували, че вилата е на " прочут американски състезател ".

В ареста са вкарани и две румънки, за които се счита, че са подпомагали схемата на Тейт.

Една от тях е 32-годишна някогашна полицейска служителка на име Луана Раду. Твърди се, че е напуснала полицията през 2014 година, с цел да се снима в нецензурен видео чатове против положително възнаграждение. По-късно се среща с Тейт и става негова асистентка, като му оказва помощ да ръководи онлайн бизнеса си.

Втората жена е 28-годишната Джорджиана Нагел, която има и американско поданство. Тя се показва като бизнесдама и инфлуенсър. Смята се, че тя се е срещнала с Тейт преди 5 години, малко откакто той се е преместил в Румъния. Двамата са имали сантиментална връзка и постоянно са засичани по клубове и питейни заведения в Букурещ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР