Десетки млади таланти получиха награди от конкурса „Народните будители и

...
Десетки млади таланти получиха награди от конкурса „Народните будители и
Коментари Харесай

Млади таланти с награди в състезанието „Народните...

Десетки млади гении получиха награди от състезанието „ Народните будители и Аз”. Ученици от Пловдив и региона, Пазарджик, Сливен и Нова Загора получиха грамоти и книги. Те се включиха в първия стадий на самостоятелната част на състезанието „ Народните будители и Аз” в осмото издание на плана на трите пловдивски Ротари клуба и Зонта. Първата тематика, по която надарените деца са работили, е „ 142 години от героичната крах на Христо Ботев”. Те са творили в разделите декламация на лирическа творба, стихотворение, роман, рисунка и мултимедийна презентация.

Награди получиха и учебните заведения – подариха им календари с лика на Ботев и плакати с будителите, дружно с грамота.

Гости на събитието бяха ръководителят на Общинския съвет Савина Петкова и президентът на „ Ротари - Пълдин” Асен Делчев, които благодариха на децата за тяхното присъединяване.

Ръководител на плана „ Народните будители и Аз” е доцент Кирчо Атанасов, които персонално посрещна младите създатели. Той им благодари за присъединяване и разяснява, че всеки раздел е бил затрупан и за втора година състезанието излиза отвън рамките на региона.

Тази година се организира осмото издание на „ Народните будители и Аз”. Проектът тече през цялата образователна година, а за 2017/2018-а патрон е президентът Румен Радев.

В. „ Марица” и уеб сайтът Марица.бг са публични медийни сътрудници.
 Млади гении с награди в надпреварата „ Народните будители и Аз ”  Млади гении с награди в надпреварата „ Народните будители и Аз ”  Млади гении с награди в надпреварата „ Народните будители и Аз ”  Млади гении с награди в надпреварата „ Народните будители и Аз ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР