Десетки международни полети са анулирани към заради ескалацията на конфликта

...
Десетки международни полети са анулирани към заради ескалацията на конфликта
Коментари Харесай

Авиокомпании отменят полети от и за Тел Авив

Десетки интернационалните полети са анулирани към поради ескалацията на спора сред Израел и Хамас, съобщи Франс прес.

Германския авиопревозвач " Луфтханза " бе първи, който до на следващия ден в това число анулира полетите си до и за Тел Авив поради обстановката със сигурността. Белгийската самолетна компания Бръселс еърлайнс, която е филиал на Луфтханза, разгласи същото решение.

Еър Франс разгласи, че в съгласуваност с Главното ръководство за гражданско въздухоплаване на Франция и израелските управляващи прекратява до ново разпореждане полетите си от и за Тел Авив. Ще бъдат взети ограничения, които разрешават на клиентите да анулират или да отсрочат полетите си, без да се изискват такси за това. Компанията " Трансавиа ", която е нискотарифен филиал на Еър Франс - Ка Ел Ем, разгласи, че анулира всички полети до Тел Авив до понеделник в това число.

Испанската самолетна компания " Иберия " разгласи, че нискотарифният й филиал " Иберия Експрес " анулира полетите си от и за Тел Авив поради обстановката в Израел.

Италианската самолетна компания ИТА Еъруейз бе оповестила, че анулира полетите си от и за Тел Авив до през днешния ден сутринта, с цел да подсигурява сигурността на пасажерите и екипажите.

Полската самолетна компания ЛОТ през вчерашния ден разгласи, че анулира полетите си за вчерашния ден Тел Авив, само че не сподели какво ще прави в идните дни.

Гръцката самолетна компания " Иджиън еърлайнс " разгласи, че прекратява през вчерашния ден полетите си за целия ден през вчерашния ден и за идните 48 часа от и за Тел Авив.

Авиокомпанията " Суис " разгласи, че прекратява полетите си към Тел Авив от през вчерашния ден вечерта до ново разпореждане.

Австрийската самолетна компания " Остриън еърлайнс " разгласи, че анулира до понеделник полетите си от и за Тел Авив и ще направи оценка на обстановката, с цел да реши по какъв начин да работи.

Унгарската самолетна компания " Уиз еър " разгласи, че анулира всичките си полети от и за Израел, планувани за през днешния ден.

Канадската самолетна компания " Еър Канада " анулира от през днешния ден за 48 часа полетите си от и за Тел Авив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР