Десетки легенди на “Левски“, сред които Наско Сираков, Борислав Михайлов

...
Десетки легенди на “Левски“, сред които Наско Сираков, Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Наско Сираков и други сини легенди призоваха Васил Божков да им предаде акциите на Левски

Десетки митове на “Левски “, измежду които Наско Сираков, Борислав Михайлов и Кирил Ивков, приканиха Васил Божков да им съобщи акциите на “синия “ отбор. “Ние също сме антики като вашите обичани, скъпоценни предмети от сбирката Ви и носим историята в нас, само че за разлика от тях ние имаме усеща и страсти. Те ни държат живи и ни дават сили да имаме вяра в положителното, а то е единствено едно: Да върнете акциите на обичания ни “син “ тим в нашите сигурни ръце. Това е поръчител за безконечното битие на славния “Левски “, показват те.
Преди два дни близкият до Божков предприемач и в действителност притежател на акциите на " Левски " Георги Попов ги джироса на премиера Бойко Борисов. От своя страна министър председателят отхвърли да ги одобри и сега те са в касата на стадион " Георги Аспарухов ".
На този декор предприемачът Кирил Домусчиев сподели, че е подготвен да помогне с каквото може на " Левски ", само че отхвърли опцията да стане притежател или общоприет спонсор на " сините ".
Домусчиев е притежател на " Лудогорец ", само че през последните месеци из " сините " среди се заприказва, че е допустимо да поеме под някаква форма и издръжката на " Левски ", откакто Васил Божков разгласи, че стопира да го финансира.

" Много е значимо " Левски " да излезе от тази обстановка и да се стабилизира. Българският футбол няма да е същият без " Левски ". Ако мога да оказа помощ с нещо, съм подготвен. Не ме разбирайте неправилно - няма да ставам притежател или общоприет спонсор на " Левски ". " Левски " има голям капацитет и не се тормозя за тях. Малките клубове да му мислят. Четох, че " Левски " има 1 милион последователи. Всеки да даде по 10 лв. и ще съберат 10 милиона ", сподели Домусчиев.

Феновете не престават да събират пари

На фона на неразбираемото бъдеще на отбора почитателите му съумяха да съберат 143 000 лв., които да бъдат преведени на Национална агенция за приходите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР