Десетки журналисти, артисти, спортисти и общественици ще подкрепят инициативата Българската

...
Десетки журналисти, артисти, спортисти и общественици ще подкрепят инициативата Българската
Коментари Харесай

Лиляна Боянова и Владимир Пенев ще водят концерта Българската Коледа

Десетки публицисти, актьори, спортисти и общественици ще поддържат самодейността Българската Коледа по време на благотворителния концерт на 25 декември, който ще се излъчи по bTV. В навечерието на коледната вечер в 20 часа посланици на идеята ще концентрират публичното внимание в поддръжка на деца с тежки болести и увреждания.

Водещи на концерта, който ще се предава онлайн от Народния спектакъл Иван Вазов, ще бъдат Лиляна Боянова – водещ на bTV Новините и създател на рубриките Вярваме в положителното и Спасените, и артистът Владимир Пенев. Част от събитието ще вземат и реализатори, които ще подарят празничен театър в поддръжка на най-уязвимите български деца.

Каузата ще събере на една сцена Михаела Филева, Влади Ампов – Графа, Орлин Павлов, Миро, Поли Генова, Орлин Горанов, Теди Кацарова, Тони Димитрова, Еделина Кънева, Дони и Нети, група Фондацията, Детска вокална група БОН-БОН, Детски радиохор, Ансамбъл Филип Кутев и Национално учебно заведение за танцови изкуства.

Сред посланиците на Българската Коледа онлайн на 25 декември ще бъдат и Антон Хекимян, Николета Маданска и доктор Неделя Щонова. Те ще бъдат измежду обичаните лица от телевизионния екран, които ще извърнат внимание на потребността от новаторско лекуване, рехабилитация, профилирана грижа и сложно лекуване.

Подкрепа към „ децата в неволя “ със особено присъединяване ще изразят и десетки артисти, спортисти, публицисти и общественици, измежду които ще бъдат Георги Тошев, Стоянка Мутафова, Любомир Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Силвия Лулчева, Албена Павлова, Теодосий Спасов, София Бобчева, Богдана Петкова, Кубрат и Тервел Пулеви, Петър Стойчев, Владимир Николов, Ивет Лалова, Теодор Салпаров, Тайбе Юсеин и други.

bTV Media Group за поредна година поддържа идеята, която се организира под патронажа на Президента на Република България. Тази година, в ролята си на излъчваща телевизия, ще даде естрада на всеки, който желае да поддържа децата с тежки болести и увреждания.

Миналогодишното издание на Българската Коледа съумя да набере с 2 600 000 лева, с които се оказа помощ на 505 деца и се подари инсталация на 22 лечебни заведения от цялата страна.

Всеки, който желае, може да направи подаяние с sms на къс номер 1117 или с позвъняване на 0900 1117.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР