Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева

...
Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева
Коментари Харесай

Невиждан разврат сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ

Десетки жрици на любовта заработват приблизително по към 100 лв. на час в Кърджали. 90 на 100 от тях са „ гурбетчийки “ в района, идващи от прилежащите Пловдив и Стара Загора. В същото време млади кърджалийки печелят в лайф чатове на порно уеб сайтове, предлагайки „ онлайн се*с “. Това е открило следствие на 24rodopi.com.

22-годишната Симона не се свени да танцува гола пред камерата в спалнята на жилището си в Кърджали. Тя извършва поръчките, които клиентът изписва в лайф чата, откакто си е платил за услугата. Младото момиче употребява разнообразни „ се*с играчки “, слага даже щипки на гърдите си, до момента в който на стената зад нея се кипри… политическата карта на Европа.

Подобен бизнес върви сполучливо от няколко години в регионалния град. Преди време даже младо семейство от Кърджали оферираше „ се*с онлайн “ в нета, против избрана цена от страна на клиента.

Млади девойки заработват пари в свободното си време, без да се постанова да се срещат с феновете на платени милувки, разясняват осведомени. В същото време фамилиите им даже не подозират какво се случва в границите на час в спалнята.

В същото време профилирани уеб сайтове са цялостни с предложения за платена обич в регионалните градове Кърджали и Смолян. Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и оферират всевъзможни милувки. Цените потеглят от 40 и доближават до 70 лв. за 30 минути.

За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената стартира от 100 и доближава 120 лв.. Но не липсват и промоции. 40-годишна дама е оповестила цена от 50 лв. за 30 минути, за час обаче цената е 80 лв..

Всички труженички дават терен за клиентите. Офертите им са оповестени и в уебсайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на девойките, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите показват мястото, където ще се организира сеансът.

В 90 на 100 от случаите това са къщи за посетители в града. Номерът на стаята се показва по телефона, а тя се заплаща от момичето. Използват се и доста квартири в най-големия кърджалийски квартал - „ Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в уебсайт за секс разгласи. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян. И в двата регионални града има две оферти от проституиращи мъже.

Докато край Арда „ талантлив жребец” предлага всичко на дами с цена по договаряне, то в Смолян жиголото е показало 60 лв.. Офертата гласи: „ Може да ме търсят и дами, на които мъжете им са в чужбина”.

В града на Планетариума се предлага и порно онлайн. Младо семейство е оферирало половия си акт за пред воайори, които против в допълнение възнаграждение могат и да се включат.

Обяви са заложени и за всички по-малки обитаеми места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в регионалните центрове. Момичета в Кърджали даже се пробват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР