Десетки жители и футболни фенове от Симитли се докоснаха до

...
Десетки жители и футболни фенове от Симитли се докоснаха до
Коментари Харесай

В Симитли се докоснаха до купата на Шампионската лига

Десетки поданици и футболни почитатели от Симитли се допряха до купата на Шампионската лига от 1998 година, която е владеене на Реал Мадрид. Бившият президент на клуба Лоренсо Санс, даде опция на всеки да се допре до този трофей в общинската администрация на Симитли.

В заседателната зала на администрацията, той беше посрещнат от кмета Апостолов и почитатели на футбола. Почетният знак на Симитли, дружно с книги разказващи историята на Симитли и общината, както и коледна бутилка с обичайната българска ракия бяха част от подаръците, които огромната легенда Санс получи от кмета на Симитли. От своя страна, той донесе огромен подарък от Испания на градоначалника. Фланелка с подписи от всички играчи на „ белия балет “ получи кметът, който е почитател на тима на Реал Мадрид.

Днес на стадиона в град Симитли Лоренсо Санс, дружно с кмета Апостолов и някогашния футболист Мичeл Салгадо ще открият юбилейния 20-ти футболен шампионат в памет на Иван Янчев. На шампионата ще вземат участие деца от школите на Симитли, Благоевград, Петрич и Разлог. Мичел Салгадо ще направи първия удар на терена в 12:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР