Десетки излязоха на протест пред сградата на съда в Плевен.

...
Десетки излязоха на протест пред сградата на съда в Плевен.
Коментари Харесай

Десетки на протест в Плевен в защита на мъж, обвинен в опит за убийство

Десетки излязоха на митинг пред постройката на съда в Плевен. За понеделник (23 октомври) е планувано съвещание против млад мъж, упрекнат в опит за ликвидиране, а отбраната му твърди, че е почтен и е бил в условия на неизбежна самозащита, оповестява

Васил Кочев повече от година лежи в ареста.

„ Повдигнатото обвиняване е за тежко съзнателно закононарушение – опит за ликвидиране. Според признатата от съда съдебномедицинска експертиза става дума за подкожно пострадване, което е под два сантиметра. Практиката на Върховен касационен съд и съдилищата е такива случаи да се третират като междинна телесна щета ”, заяви единият от юристите на обвинения Невелин Маринов.

По думите на бранителя казусът е от преди година.

„ Васко е извикан инцидентно пред една от локалните нощни заведения - без да познава хората и да има каквито и да било връзки с тях. Става сдърпване сред две групи, като в едната от тях е един от шефовете на охранителна компания. Според мен става въпрос за битка сред охранителите за територия. Формата към този момент не охранява обекта, пред който става багра. Пострадалият е жив и здрав ”, уточни Маринов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР